Perfitimet e Ujit Selita

Mbro Ambjentin

Uji Selita® perkushtohet per te perdorur cilesine me te larte, per mbrojtjen e ambjentit me shishet e tij te prodhuara ne menyre te riciklueshme.

Jini te Shendetshem

Pirja e ujit eshte menyra me e thjeshte per te qene te hidratuar dhe per rrjedhoje ndihmon ne mbajtjen e perqendrimit dhe vigjilences tek te rriturit. Pirja e ujit Selita eshte menyra e duhur per te qene te hidratuar.

Mendja & Trupi
  • Uji ndihmon trupin te funksionoje normalisht
  • Uji ndihmon tretjen
  • Uji ndihmon nxjerrjen e lendeve toksike nga trupi
  • Vepron si lubrifikant per kycet dhe mbron indet e ndjeshme
  • Ndihmon per te hequr lodhjen e shkaktuar nga dehidratimi