Produktet

Per te qene cdo dite te hidratuar, kudo qe te shkoni dhe çfaredo te jeni duke bere, Selita ka krijuar nje shishe praktike per ju, shishen 500ml. Ne pune apo shtepi, zgjidhni formatin e madh (1.5 liter ose 5 liter).

Per sporte, udhetim ose ne levizje, shishja e vogel 500 ml qendron ne menyre perfekte ne xhepin ose çanten tuaj.

Three selita water bottles

I mire per familjen

Uji Selita eshte nje resurs i mire per shendetin e familjes tuaj. Perdorimi i ujit Selitai shton me shume vlere shendetit tuaj.

Shishe Pro-Ambjent

Ne krenohemi me ujin dhe shishet tona te dizenjuara per te qene ne harmoni perfekte me nenen natyre.

A Selita water bottle

I mire per familjen

Uji Selita eshte nje resurs i mire per shendetin e familjes tuaj. Perdorimi i ujit Selitai shton me shume vlere shendetit tuaj.

Shishe Pro-Ambjent

Ne krenohemi me ujin dhe shishet tona te dizenjuara per te qene ne harmoni perfekte me nenen natyre.

A gallon bottle of Selita water

Perfeksion i natyres, shijes, uji Selita buron nga mali i Selites per ti dhene me shume shije vakteve tuaja. Pastertia e tij e balancuar ne menyre perfekte me minerale, me shije unike. Uji Seilta ndodhet ne Restorantet me te mira.